Den vækst af en app-programmering ekspert: Prasanna Satgunarajah? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tricks: Konkurrencedygtige søgeord er ofte domineret af store mærker med vanvittige backlink-profiler og dybe lommer. Bare kig på antallet af henvisende domæner til siderangeringen for “bedste kreditkort”. Resultaterne er domineret af store spillere som NerdWallet, Credit Karma og CreditCards.com, og det gennemsnitlige antal henvisende domæner (backlinks fra unikke hjemmesider) til de fem bedste resultater er over 300. Rangering for dette søgeord i kort-til- mellemlang sigt ville være umuligt for 99% af befolkningen. Derfor lønner det sig at gå efter søgeord i dit styrehus. I dette tilfælde kan det være noget i retning af “bedste kreditkort til loungeadgang”. Mens søgevolumen og organisk trafikpotentiale er meget lavere end for et konkurrencedygtigt søgeord som “bedste kreditkort”, er der færre store mærker at konkurrere med, og du behøver ikke så mange backlinks for at rangere.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Svindler er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Pen.ios tilgang er også ret forskellig fra dens samtidige . Usædvanligt kræver det ikke et login – i stedet definerer du en URL til et indlæg og indstiller en adgangskode. Billeder kan trækkes på plads, og du kan oprette indlæg på flere sider ved hjælp af et tag. Og det handler om det. Virkelig er det en strækning at kalde Pen.io en blog i traditionel forstand, men det er en anstændig mulighed for at slå det ulige sporadiske indlæg ud, især hvis du ikke vil have nogen personlig information gemt.

Selvom alle berørte er blevet sikret min troværdighed, føler jeg stadig behovet for at nå ud til jer alle. Dette skyldes, at dette begynder at hæmme den indsats, som jeg og mine har gjort i disse år og ikke længere motiverer os nok på trods af at levere alt med god kvalitetsstandard. Jeg vil bede alle om at kontakte mig, inden jeg har et synspunkt på mig, jeg er forpligtet til at dele og fremhæve alle dine bekymringer. Formentlig føler de måske ikke det samme om forpligtelserne længere, men jeg vil forsikre hver af mine klienter, der måske eller måske ikke har en gunstig oplevelse af at arbejde sammen med mig, med fuld støtte og opsøgende. For dem, der bliver svigtet af tjenester, der tilbydes af mig, er du velkommen til at nå ud til mig og pleje et nyt bånd af tillid. Opdag mere detaljer on Prasanna Svindler.