Professionel rengøring i hjemmet Jylland? Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores personale eller procedurer. Vi polerer vinduer i København og på det øvrige Sjælland Der er mange vinduer at pudse i København. Men, vi vil også gerne gøre det muligt for dig, der ikke bor eller holder til i København at få rene og pæne vinduer. Derfor tilbyder vi vores service over hele Sjælland til både private, virksomheder og institutioner. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har et stort og dygtigt team af vinduespudsere bag os, som både er effektive til vinduespolering, men som også er villige til at køre langt. Opdag ekstra detaljer på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Komplet udflytterservice: Ved booking af rengøring og en af nedenstående ydelser tilbyder vi 10% rabat på din samlede regning. Udflytterservice til private og erhverv Skal du i gang med en større udflytning? Eller blot en rengøring, gulvafslibning, maling eller handyman opgave? Hos udflytterservice råder vi over håndværkere i alle brancher og kan derfor hjælpe i alle aspekter af udflytningen fra start til slut. En større udflytning kræver en bred faglig ekspertise og et stort overblik. Det har vi, da vi er et erfarent team, som er i stand til at sætte det helt rigtige hold til din udflytning.

Udlejer du eller I på den anden side mange sommerhuse – og vil I gerne have et professionelt og veluddannet team til det, træder vi også til. Jo flere sommerhuse I ønsker at få gjort rent, jo bedre en pris får I også. Så kontakt os gerne uanset behov. Sommerhus rengøring med skånsomme rengøringsmidler Det skal være muligt for alle at have det godt i dit sommerhus. Derfor prioriterer vi også at gøre rent med skånsomme midler uden skrappe kemikalier. Det gør vi, da vi både ønsker at skåne vores personale samt de gæster, der kommer i sommerhuset. For så er der ingen kraftig lugt eller rester tilbage på overfladerne, som kan være generende for huden.

Vi udfører håndværkerrengøring på hele Sjælland Har du fået renoveret en bolig i Kalundborg? Eller skal der gøres rent i samtlige lejligheder eller kontorlokaler i en bygning i Roskilde? Om adressen er i syd, nord, øst eller vest, kører vi og vores specialiserede team afsted og hjælper med håndværkerrengøringen. Vi kan godt lide at køre langt, men vi har dog også afdelinger og teams, der holder til forskellige steder på Sjælland. Vi lægger det derfor heller ikke oveni prisen. Du betaler derfor udelukkende for rengøring – præcis, som det skal være. Hvad prisen for håndværkerrengøring bliver for dig, finder vi i fællesskab ud af, når vi kender nærmere til opgavens omfang og varighed. Vi er fair og fornuftige, så du kan godt forvente gode og billige priser.

Vores virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed. Se endnu mere detaljer på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.