Vezi seriale online excelente pe romaseriale.net? Numai iubirea: Este prima telenovelă românească produsă de Media Pro Pictures. Premiera serialului a avut loc pe data de 2 octombrie 2004 și a fost difuzată pe posturile de televiziune Acasă TV și Pro TV, primul fiind specializat în difuzarea de telenovele. Ideea acestei telenovele aparține fostului director executiv al postului Acasă TV, Ruxandra Ion care a fost și producător general. Echipa a fost în întregime românească, formată din scenaristul Eugen Patriche, producătorii Ruxandra Ion și Andrei Boncea, regizorii Anatol Reghintovschi și Iura Luncașu, până la actori și echipa tehnică. Telenovela este formată din 100 de episoade, cu o durată de 60 de minute fiecare. Imaginea a fost semnată de Bebe Cojocaru, coloana sonoră de Florin Sever, iar piesa „Numai iubirea” este interpretată de celebrul artist de muzică latino Pepe. Costumele au fost realizate de Dana Săvuică. Din distribuție reamintim actori celebri ca: Alexandru Papadopol, Bianca Neagu, Oana Zăvoranu, Dan Bordeianu, Adela Popescu, Corina Dănilă și mulți alții.

Omer merge la Istanbul pentru a-şi vizita părinţii şi pe Sibel logodnica lui, iar Elif pleaca la Istanbul pentru a-şi sărbători ziua de naştere, numai că acea zi specială se transformă într-un coşmar. Destinul face ca două persoane care nu s-au mai vazut niciodata sa ajunga să vrea sa descopere acelasi mister, in momentul in care logodnica lui Omer şi tatăl lui Elif au fost ucisi in timp ce se aflau împreună. Cei doi ajung sa petreacă mult timp împreună, din dorinta arzătoare de a gasi criminalii şi a dezlega misterul dintre logodnica lui si tatal ei, desi au certuri uneori pentru ca amandoi ii iubeau pe cei ucisi, ea isi apara tatal si el logodnica. Descopera mai multe detalii pe acest site Clicksud.

Lacrimi de iubire: Este un serial TV din România ce a debutat pe data de 19 septembrie 2005 pe postul Acasă TV. Filmările au fost realizate la studiourile MediaPro Pictures Buftea sub bagheta deja celebrei Ruxandra Ion și a lui Iura Luncașu. ”Lacrimi de iubire” a fost difuzat timp de 8 luni, având în total un număr de 200 de episoade. Fiecare episod are o durată de 45-55 de minute. În vara anului 2006 a fost produs și un film cu același nume. Succesul telenovelei a ajuns și în țări precum Bosnia și Muntenegru, Republica Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Kargazstan și/sau Azerbaidjan. Tema muzicală principală se numește „Lacrimi de Iubire”. La final se cântă „Doar Tu”, ambele piese fiind cântate de Adela Popescu și se regăsesc pe albumul ”Lacrimi de iubire”. Printre numele grele din distribuție se numără actorii Adela Popescu, Dan Bordeianu, Lucian Viziru, Nicole Gheorghiu, Constantin Cotimanis, Carmen Tănase, Elvira Deatcu sau Mihaela Bărluțiu. Acțiunea principală se concentrează asupra familiei Varlam, una dintre cele mai bogate din România.

Mehmet și Nermin sunt îndrăgostiți disperat unul de celălalt. Ambii trăiesc în suburbiile Istanbulului, încercând să rămână cu un pas înaintea sărăciei, muncind din greu în fiecare zi. Singurul lor scop este să se căsătorească și să aibă o casă frumoasă. În timp ce Mehmet lucrează ca sudor într-un șantier naval, Nermin este manichiurist într-unul dintre binecunoscuții coiffeurs. Dar indiferent cât de greu încearcă, ei nu câștigă niciodată destui bani pentru a-și realiza visul. Ender, unul dintre playboy-ii din Istanbul, o vede pe Nermin și se îndrăgostește de ea. Nermin, neputând să-și realizeze visele, se supără, se îmbată și face cea mai mare greșeală din viața ei și își petrece noaptea cu Ender. Nu are de ales decât să se căsătorească cu el. Își părăsește vechea viață săracă și singura ei dragoste adevărată în urmă și începe o nouă viață bogată cu Ender.

În aceeași zi, bunicul lui Sarp, Hasan, a fost concediat din funcția de șofer, după ce a lucrat pentru același bărbat timp de 30 de ani. Ceea ce Sarp nu știe este că șeful lui Hasan, Lütfü, este tatăl lui Yasemin. Nestiut de nimeni, compania lui Lütfü are multe probleme financiare și urmează să își piardă întreaga avere. Singura lui salvare poate fi căsătoria fiicei sale cu fiul unei familii înstărite. Dar în ziua nunții, compania lui dă faliment. Întrucât nunta și căsătoria pe care a plănuit-o atât de mult timp sunt într-o umbră, singurul loc al salvarii lui Yasemin este de Hasan, pe care a considerat-o întotdeauna ca fiind bunicul ei. După toate acestea, soarta va reuni familia clasei superioare Özdemir și umila familie Civan care nu au nimic în comun. In serialul Este de-ajuns sa zambesti joaca actorii: Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Aslı Altaylar, Evrim Doğan, Uğur Kurul. Descopera mai multe informatii vizitand acest website Seriale Online.