.sk domain regisztráció internetszolgáltató? A felhőalapú biztonsági mentés sokkal egyszerűbben kivitelezhető és biztonságosabb. A biztonsági mentéseket az igényeknek megfelelően ütemezheti; virtuális szervereken tárolhatja őket távolról, tudva, hogy ha a fizikai hardverrel probléma adódik, az adatok akkor is rendelkezésre állnak; a nagyobb biztonság érdekében titkosíthatók, és ellenőrizhetők, hogy az adatok ne legyenek sérültek. És mint minden felhőalapú tárhely esetében, annyi tárhelyet használhat, amennyire szüksége van, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy elfogy.

Hány domain név adható hozzá a tárhelyhez? Email tárhelyekhez egy “fődomain”, korlátlan számú aldomain és parkolt domain adható hozzá. Azonban különálló postafiókok csak a fődomainre és annak aldomainjeire készíthetőek, a parkolt domainek esetén domain (pl. domainnevem.com-ről domainnevem.hu-ra) vagy email cím szintű átirányításra van lehetőség. Webtárhely: Klasszikus webtárhely szolgáltatás, SSD meghajtóval, magas órajelű CPU-val, többféle választható PHP verzióval és napi mentéssel; akár ingyenesen is elérhető! Fedezze fel még többet részletek a webhelyen domain regisztráció. Tapasztalt ügyfélszolgálat: Több mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött a webhosting iparban, mindig rendelkezésedre állunk.

Itt látható, hogy a .dev, a .club és a .tech az új gTLD-k, amelyeknél a legmagasabb a gyakran látogatott domainek aránya. Az e-kereskedelemhez kapcsolódó új gTLD-k, mint például a .store és a .shop szintén viszonylag magas arányt mutatnak a közepes és magas forgalmi indexű domainek között. Ahogy a fenti eredmények alapján várható volt, a .icu és a .buzz domainek között a legalacsonyabb a közepes és magas látogatottságú domainek aránya.

A domain nevek két részből állnak, a pont előtti részből és az azt követő részből. Míg az első rész fontos a márkaépítésedhez és ahhoz, hogy az emberek megtaláljanak téged, a második rész számos fontos szerepet játszik, és nem szabad figyelmen kívül hagyni. A név második részét felső szintű domainnek (Top Level Domain, TLD) nevezik és ez a weboldal kategorizálására szolgál, hogy a felhasználók és a keresőmotorok jobban megértsék, mi a célja. Mindannyian tudjuk például, hogy a .gov.hu és a .gov a kormányzati webhelyek, a .hu magyar kötődésű vállalatok és magánszemélyek, a .org pedig a nonprofit szervezetek számára készült.

A kisebb frissítések arról is árulkodnak, hogy mennyire szilárd a WordPress platform. A kisebb frissítések általában a nagyobb kiadást követő néhány héten belül jelennek meg, és mégis sikerül 29 hibát kezelniük a Core-ban és 21 hibát a Block Editor komponensben. Ez rengeteg tesztelést és finomhangolást jelent, hogy a WordPress legújabb verziója, valamint az összes korábbi verzió a lehető leggördülékenyebben működjön. A kisebb frissítésekbe fektetett gondosság és karbantartás szintje mutatja, hogy miért a WordPress még mindig a választott platform oly sok kisvállalkozás és sok-sok blogger számára. Az RC1 bejelentés elolvasásával áttekintheti a kiadásban található legfontosabb frissítések összefoglalóját. Olvassa el további információ ezen a webhelyen https://www.awh.hu/.